CUTRIN AURORA -HIUSVÄRIT IHASTUTTAVAT INTENSIIVISILLÄ VÄREILLÄÄN

Uusi hiusvärisarja, Cutrin AURORA, tarjoaa värit yli sadassa eri sävyissä. Erityisesti ohuelle ja hennolle pohjoismaiselle hiukselle suunnitellut värit ovat hellävaraisia hiuspohjalle ja hauraalle hiukselle, lopputuloksena poikkeuksellisen kiiltävät hiukset sekä pehmeä tunne.

AURORA tarjoaa trendikkään sävyvalikoiman oli toiveena sitten pinkki trendiväri tai mahdollisimman luonnolliselta näyttävä look. Lisäksi väreillä on loistava harmaanpeittokyky. Cutrin-väripalvelut ovat saatavilla parturi- ja kampaamoliikkeissä.

Cutrin Color Radiance -teknologia; pitkäkestoisen sävyn salaisuus

Innovatiivisen CUTRIN Color Radiance -teknologian ansiosta emulsion värimolekyylit ja luonnon tehoaineet sekoittuvat tasaisesti hapetteen kanssa ja kulkeutuvat vaivattomasti hiukseen. Emulsio suojaa väriaineita ja mahdollistaa värin kehittymisen vasta hiuksen sisällä. Värimolekyylit lukittuvat hiuksen sisään, minkä ansiosta hiusväri pysyy intensiivisenä vielä useiden pesukertojenkin jälkeen. Cutrin Color Radiance
-teknologian ansiosta hiukset tuntuvat sileiltä sekä näyttävät kiiltäviltä ja hoidetuilta värjäyksen jälkeen.

 

Pohjoisen estetiikan inspiroimat säihkyvät värit

Cutrin AURORA -värit ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnosta ja pohjoisen valosta. AURORA-värit sisältävät ravitsevia luonnon aktiiviaineita, kuten karpalonsiemenöljyä ja vadelmavahaa. Ne auttavat korjaamaan ja suojaamaan hiuksia vaurioitumiselta. Lopputuloksena on hyväkuntoinen, terve ja kiiltävä hius.

Värivalikoima kattaa värit useista hohtavan vaaleista sävyistä tummiin sekä trendisävyihin.

 

Kysy lisää Aurora-väreistä kampaajaltasi!

All rights reserved © CUTRIN 2017